Schade aan vaccinatietent door storm in Maassluis

12/03

Foto: Gemeente Maassluis

Maassluis – Gisteren raakte de priklocatie aan de Koningshoek beschadigd door de zware windstoten tot windkracht 12. De gemeente Maassluis meldt dat de schade aan de priklocatie snel hersteld is.

Door de stormwind is een deel van het tentdoek losgekomen. Om verdere schade aan de tent te voorkomen zijn er zeecontainers op het gras voor de priklocatie geplaatst. De politie opruimde de naastgelegen parkeerplaats zodat er niet ook schade aan auto’s kon ontstaan. Toen de wind in kracht afnam, was het ergste gevaar geweken voor de vaccinatietent en de directe omgeving. Burgemeester Edo Haan heeft de priklocatie bezocht en zich van de schade op de hoogte laten brengen.

De vaccinatietent in Maassluis is weer klaar voor gebruik. Het is nog niet bekend wanneer GGD Rotterdam-Rijnmond de priklocatie in gebruik gaat nemen meldt de Gemeente Maassluis.