Volg ons “nieuw alternatief” Facebook kanaal

Maassluis – Helaas zijn wij op dit moment het “normale” Facebookaccount van 112Maassluis kwijt. Wij hebben hier ruim zes jaar lang gebruik van gemaakt en is gegroeid naar ruim 8000 volgers.

In de ruim zes voorgaande jaren hebben wij van 112Nieuwsgroep alle kosten gedragen zoals onderhoud aan website, kosten aan website, reclame en promotiemateriaal, kosten van deelnames bij evenementen zoals de Furieade etc. Dit hebben we de laatste jaren gedaan met een team waar wij uiteraard ook dankbaar zijn. Er zijn afspraken gemaakt en er liggen freelanceovereenkomsten met teamleden die tot op het laatste moment actief waren. Helaas is er een bedrijf binnen bedrijf ontstaan, waardoor nu de Facebookpagina niet meer onder onze naam staat, maar in gebruik is met andere medianaam.

Uiteraard vinden wij dat vervelend en houden hier een naar gevoel aan over. Er wordt ook juridisch bekeken naar een oplossing. In de tussentijd kunt u 112Maassluis op Facebook volgens via: https://www.facebook.com/112Maassluis

Twitter is hetzelfde gebleven en de Instagram die aangemaakt was onder mailadressen en gegevens van 112Nieuwsgroep blijft ook bestaan. Gezien het team uiteen is gevallen zoeken wij ook versterking in Maassluis en omgeving. Wij zoeken zowel fotografen als redactieleden, heb jij interesse neem dan contact op via info@112nieuwsgroep.nl