Politie-inval in woning na Meld Misdaad Anoniem melding Plevierstraat in Maassluis

26/11

De jerrycans die werden aangetroffen bij de inval. Foto: Politie

26/11

Foto bij de inval op het Reviusplein in Maassluis

De politie heeft woensdagavond 25 november een inval gedaan in een woning aan de Plevierstraat in Maassluis.

Via Meld Misdaad Anoniem ontving de politie informatie over een strafbaar feit. Na overleg met een officier besloot de politie een inval in de woning te doen. Tijdens het onderzoek in de woning werd er niks strafbaars aangetroffen.

Bij doorzoeking van de schuur van de woning trof de politie een aantal jerrycans met rode diesel aan. Deze zijn op last van de officier vernietigd.

Reviusplein
De politie deed woensdagmiddag ook een inval in een woning aan het Reviusplein in Maassluis. De politie ontving informatie over een drugslab, hierdoor stond ook de brandweer stand-by. Bij de doorzoeking werd geen drugslab aangetroffen. Na verder onderzoek werd er wel een hennepkwekerij aangetroffen bij de onderbuurman. De hennepkwekerij is ontmanteld.  Klik HIER om het item van de inval op het Reviusplein te lezen.