Man wordt gebeten bij hondengevecht en krijgt slagaderlijke bloeding bij Avonturis in Maassluis

De politie en ambulancezorg kregen donderdagavond 30 juli een melding bij Avonturis in Maassluis. Aldaar had een man een slagaderlijke bloeding.

Twee honden liepen nabij natuurspeeltuin Avonturis los. Een hond viel de andere hond aan, het baasje van de aanvallende hond sprong ertussen maar werd gebeten en kreeg een slagaderlijke bloeding. Toegesnelde agenten hebben een tourniquet aangebracht om de bloeding te stoppen.

Ondertussen kwamen meerdere politie-eenheden en een hondengeleider ter plaatse om te assisteren. Ook een ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft de zorg van de politie overgenomen. De man heeft veel bloed verloren en is meegenomen naar het ziekenhuis.

Dankzij de inzet van de toegesnelde agenten leeft de man nog. De twee honden zijn na het gevecht mogelijk weggerend. De politie doet verder onderzoek.