Man aangehouden na bedreiging aan Burg. Zaneveldstraat in Maassluis

De politie kreeg zondag 24 mei een melding van een bedreiging in een flat aan de Burgemeester Zaneveldstraat in Maassluis. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse, waaronder een hondengeleider van de politie.

In de flat was geschreeuw te horen, even later stonden er zes agenten in de flat. Een aantal agenten en een hondengeleider zijn een woning in de flat binnengegaan. De politie heeft hierbij een man aangehouden.

Het slachtoffer gaat aangifte doen van de bedreiging.

Brandweer
Tijdens de melding van de burenruzie was de brandweer van Maassluis in dezelfde flat bezig met een melding van mogelijk koolmonoxide in een woning. Een volwassene en een kind hadden last van hoofdpijn. De brandweer heeft diverse metingen uitgevoerd maar geen gevaarlijke stoffen kunnen meten.