Politie gaat uit van brandstichting bij brand Dierenhoek ‘t Sparretje Sparrendal in Maassluis

Zaterdagnacht brak er omstreeks 02.00 uur brand uit bij kinderboerderij ‘t Sparretje aan het Sparrendal in Maassluis. De brandweer van Maassluis was snel ter plaatse maar het gebouw was niet meer te redden.

Kat Smokey kwam om het leven bij de brand, de overige dieren werden door de hulpdiensten gered. “We zijn er helemaal stuk van. Lieve lieve kleine Smookje, wat gaan we je enorm missen” Zo laat de kinderboerderij weten op Facebook.

De politie en brandweer zijn nog druk met het onderzoek bezig, de woordvoerder van de politie laat weten dat ze voorlopig uitgaan van brandstichting. Er is nog niemand aangehouden.

”’Wij willen de brandweer van Maassluis en politie onwijs bedanken voor hun goede inzet.” Zo laat de kinderboerderij weten.