23-jarige man uit Maasland komt om bij ongeval in Vlaardingen

Een 23-jarige man uit Maasland overleed in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober aan de Broekpolderweg in Vlaardingen als gevolg van een eenzijdig ongeval.

Een getuige meldde omstreeks 2.30 uur een ongeval bij de politie waarbij een scooterrijder op de Broekpolderweg naast zijn scooter lag. De hulpdiensten werden eerst met spoed naar de Zuidbuurt gestuurd. Echter bleek deze locatie onjuist en was de juiste locatie de Broekpolderweg.

Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer waarna ook agenten en ambulancepersoneel eerste hulp verleenden. Helaas moest vastgesteld worden dat het 23-jarige mannelijke slachtoffer aan zijn verwondingen was overleden.

De Broekpolderweg is daarna enige tijd afgesloten voor verkeer zodat de forensische opsporing en de verkeers ongevallendienst van de politie onderzoek konden doen naar het ongeval en de toedracht. De politie heeft een misdrijf uitgesloten. Het gaat om een eenzijdig ongeval.

Het slachtoffer maakte deel uit van het zevende elftal van voetbalclub MVV’27 in Maasland. ”Gisteren bereikte ons het trieste nieuws dat Rico J. op de veel te jonge leeftijd van 23 jaar op tragische wijze is overleden. Rico maakte deel uit van ons zevende elftal en was al jarenlang lid van onze vereniging. MVV ’27 wenst alle nabestaanden heel veel sterkte met dit ondraaglijke verlies.” Aldus de voetbalclub op maandag 28 oktober.