Terreinverbod voor vechtende ouders bij voetbalwedstrijd MVV’27 in Maasland

23/10

Foto: Jay Koek

Op zaterdag 12 oktober speelden het JO11 (jongeren onder elf) teams van MVV’27 en Excelsior Maassluis een wedstrijd tegen elkaar bij MVV’27 in Maasland. Twee vaders van Excelsior Maassluis gingen tijdens de wedstrijd met elkaar op de vuist. De politie kwam ter plaatse en heeft meerdere verklaringen en een aangifte opgenomen.

De vechtende ouders van Excelsior Maassluis hebben van het bestuur van Excelsior Maassluis een terreinverbod gekregen voor een aanzienlijke tijd. De vechtende ouders zijn dus niet meer welkom op het terrein van Excelsior Maassluis. Voor hoelang het verbod precies is, dat wil voorzitter Gert-Jan Bunt niet zeggen. De kinderen van de ouders zijn gewoon welkom zo meldt de WOS.