Scooterrijder zwaargewond na aanrijding op Heldringstraat in Maassluis

Op woensdagmiddag 9 oktober moesten de politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met spoed uitrukken voor een ongeval op de Heldringstraat in Maassluis. Een scooter en personenauto waren met elkaar in botsing gekomen.

De bestuurder van de scooter raakten zwaargewond. Verpleegkundige van de ambulance en het Mobiel Medisch Team hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Uiteindelijk is hij meegenomen naar het ziekenhuis.

De witte Audi kwam hoogstwaarschijnlijk vanaf een bedrijfsparkeerplaats (uitrit) en de scooter uit de richting van de P.J. Troelstraweg. De twee raakten elkaar, de scooterrijder vloog enkele meters verder en belande op de grond.

De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak. De weg werd tijdelijk afgesloten tussen de Elktraweg en Piersonstraat.