Porsche 911 Carrera Coupé gaat in vlammen op aan Lijsterlaan in Maassluis

In de nacht van woensdag 2 oktober op donderdag 3 oktober werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Lijsterlaan in Maassluis. Ter hoogte van de Torenvalkstraat stond een grijze Porsche 911 Carrera Coupé uit 1985 volledig in brand.

De politie had een melding gekregen van een verdachte situatie. Eenmaal ter plaatse troffen zij een voertuig aan die volledig in brand stond.

De brandweerlieden zijn ter plaatse direct begonnen met blussen. Ondanks de snelle inzet van de brandweer, is de Porsche volledig uitgebrand.

De politie en brandweer vermoeden dat de brand is aangestoken. De 911 Carrera Coupé stond al een langere tijd stil en er werd nauwelijks mee gereden. De eigenaar is ontdaan door de brand. De forensische opsporing zal onderzoek gaan doen naar de brand.

Getuigen
Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of Anoniem. via 0800-7000.