De schoonheid van mannen vanaf 40 jaar

20/09

Foto: Pixabay

Ouder worden we allemaal. We kunnen er niet onderuit en ooit moet de man toegeven dat ie eindelijk uit zijn jeugd is. Dit is te merken aan het grijs worden van de haren en bij sommige mannen het verlies van haren. Gelukkig worden we het allemaal en het is geen raar iets om het er over te hebben. Ook mannen hebben een bepaalde overgang en deze begint rond de 40-50 jaar.

Abraham komt tegenwoordig niet alleen meer met mosterd, maar de nodige kwaaltjes die bij het ouder worden horen, laten zich maar al te graag zien. Een van deze kwaaltjes is het groeien van de prostaat.

De prostaat is een klier ten grootte van een kastanje, waar de plasbuis doorheen loopt en het zaadvocht wordt geproduceerd. Als deze gaat uitzetten op latere leeftijd kan dit tot gevolg hebben dat de plasbuis dicht komt te zitten, waardoor er niet alleen een onaangenaam gevoel ontstaat van te hoge druk in de dunne darm, maar ook de onmogelijkheid goed te kunnen urineren. Niet alleen tijden het urineren is het vervelend, maar omdat de urinebuis dichtgedrukt wordt door de prostaat, kan het zijn dat de persoon ook nog eens heel veel last krijgt van nadruppelen. Het is dus goed op die leeftijd de druk van de urinestraal te controleren, om er zo achter te komen of er iets aan de hand is.

Dan is er nog een bijkomend probleem dat een man op latere leeftijd ook nog eens meer urine gaat produceren tijdens de slaap. Een combinatie van deze kwaaltjes kan dus behoorlijk vervelend zijn voor de persoon die dit ervaart. Aan de ene kant moet je vaker plassen en aan de andere kant kan het dus niet meer omdat de prostaat letterlijk in de weg ligt vanwege de groei van de prostaat.

De oplossing kan al snel gevonden worden in de vorm van wellvita.nl prostaat pillen. Deze zorgen ervoor dat de prostaat wat kleiner blijft, waardoor het urineren wat makkelijker gaat, maar ook het nadruppelen wat verminderd wordt. Hoe werken deze prostaat pillen dan?

Prostaat pillen van Wellvita hebben een extract genaamd Zaagbladpalm in de pillen zitten. Deze pillen, mits 1x daags ingenomen, zorgen ervoor dat de groei van de prostaat wat tegen gehouden wordt, zodat deze niet de urine buis tegen gaat houden. Helemaal tegenhouden kan niet, maar na een paar dagen zul je wel merken dat het allemaal wat rustiger wordt en makkelijker gaat. Dit zorgt niet alleen voor wat meer nachtrust, maar ook de vervelende gevoelens tijdens het urineren alsmede het nadruppelen zullen wat meer afnemen, waardoor de man zich geruster zal voelen en nog meer van het leven kan genieten als van tevoren.

Moet een man zich zorgen maken bij de groei van de prostaat?

Nee helemaal niet. Het is een natuurlijk fenomeen en komt bij bijna alle mannen voor. De een heeft er alleen wat meer last van als de ander en bij de een komt het wat eerder als bij de ander. Het is niks om voor te schamen. Zoals eerder vermeld in het artikel, is het raadzaam om eens te letten op de manier hoe de urine uit de buis komt en met welke druk. Druppelt het flink na, of kun je het “afschudden”.

Omdat iedere man ergens in zijn leven hier mee te maken krijgt, is het ook helemaal niet verkeerd om eens bij een arts op de koffie te gaan om er over te praten. Grote kans dat ook deze aanraadt om eens met prostaat pillen te beginnen om te kijken of er op langere termijn een oplossing mee te vinden is. De pillen zijn vrijwel smakeloos, dus je kunt ze met een gerust hart nemen met wat water, ranja of wat je er ook hebt staan. Uiteraard is het wijs om alcohol bij inname even te weren.

Merk je dus problemen zoals hierboven beschreven? Verstop het vooral niet en kijk eens naar de oplossing in plaats van met het probleem te blijven lopen.