21-jarige Maassluizer aangehouden voor overval Primera

Op 16 september heeft er een overval plaatsgevonden op de Primera aan de Zuidvliet in Maassluis. Op 17 september heeft de politie een 21-jarige Maassluizer aangehouden voor de overval.

De overvaller kwam rond 10.30 uur de winkel binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een vuurwapen en gaf haar ook een klap. De overvaller griste de sieraden van de medewerkster weg. Hij sloeg op de vlucht nadat een klant in de winkel zich ermee bemoeide. Er ontstond een korte worsteling waarbij de klant ook gewond is geraakt aan zijn gezicht. Tijdens zijn vlucht heeft een andere getuige de tas van de overvaller en zijn vuurwapen af weten te pakken. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in de omgeving in naar de dader. Hij werd niet meer aangetroffen. Het regionale overvallenteam zet het onderzoek naar de verdachte voort.

De man zit momenteel vast en wordt verhoort door de politie. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of Anoniem. via 0800-7000.