Gewapende overval op Primera in Maassluis

Op maandagochtend 16 september is de Primera aan de Zuidvliet in Maassluis overvallen.

De overvaller kwam rond 10.30 uur de winkel binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een vuurwapen en gaf haar ook een klap. De overvaller griste de sieraden van de medewerkster weg. Hij sloeg op de vlucht nadat een klant in de winkel zich ermee bemoeide. Er ontstond een korte worsteling waarbij de klant ook gewond is geraakt aan zijn gezicht.

Tijdens zijn vlucht heeft een andere getuige de tas van de overvaller en zijn vuurwapen af weten te pakken. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in de omgeving in naar de dader. Hij werd niet meer aangetroffen. Het regionale overvallenteam zet het onderzoek naar de verdachte voort.

De dader had het volgende signalement: 180 centimeter lang, tussen de 20 en 24 jaar en getint en Perzisch uiterlijk. De man had een blauwe poncho aan en later mogelijk een gele jas.

Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of Anoniem. via 0800-7000.

Tweede overval
Op 29 december 2018 werd de Primera ook al overvallen. Meer informatie hierover, is hier te vinden.