10 maanden cel voor mishandeling van 80-jarige en plaatsgenoot Maassluis

Op dinsdag 9 juli eiste de rechtbank in Rotterdam een celstraf van vijftien maanden, waarvan vijf voorwaardelijk, tegen een man uit Maassluis. De man mishandelende eerder dit jaar een 80-jarige man op het Sparrendal en sloeg tijdens de Furieade op 6 oktober 2018 een plaatsgenoot.

De man heeft bij beide slachtoffers zwaar lichamelijk letsel toegebracht. De 80-jarige man werd mishandeld, omdat hij iets zij over twee mannen die bij een auto hingen.

De officier van justitie eiste drie jaar cel voor poging tot doodslag. De rechtbank vond dit feit echter niet bewezen en vervolgde de man voor zware mishandeling. De man gaat tien maanden de cel in en moet zich melden bij reclassering en zich laten behandelen voor zijn alcoholprobleem. Aldus de WOS.