Gewonde nadat Audi te water raakt Honderdland Maasdijk

In de nacht van zondag 12 mei op maandag 13 mei moesten de hulpdiensten massaal uitrukken naar het Honderdland in Maasdijk. Nabij Hotel Westland was een zwarte Audi in het water beland. Een van de inzittenden raakte hierbij gewond.

De brandweer kwam met onder andere een oppervlaktereddingsteam, een duikploeg en een hoogwerker ter plaatse. Ook de politie kwam met meerdere eenheden.

Brandweermannen uit Maasdijk hebben een eerste verkenning gedaan in het water. De duikploeg van kazerne Schiedam heeft het water en het voertuig nogmaals doorzocht. Er werd niemand meer aangetroffen in het water.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit het water gehaald. Alle inzittenden konden zelf veilig op de kant komen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een iemand is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.