Politie zoekt getuigen van overval Burgemeester Brandelerlaan in Maassluis

15/03

Foto: Bureau Rijnmond

Op 12 januari 2019 werd de eigenaar van een Italiaans restaurant overvallen op de Burgemeester Brandelerlaan in Maassluis. De daders beroofden hem rond 01.45 uur voor zijn huis van zijn geld.

De overvallers hielden zich verscholen tussen geparkeerde auto’s en sloegen daarna toe. Onder bedreiging van een mes en vuurwapen moest de man zijn geld afstaan. Ze schreeuwden hard, waren nerveus en droegen bivakmutsen.

De daders hebben een normaal postuur, zijn niet al te groot en hebben, volgens de eigenaar, bruine ogen. De politie zoekt getuigen en wil met name een fietser spreken, die kort voor de overval voorbij rijdt.

Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.