Primera aan Zuidvliet in Maassluis overvallen

Op zaterdagmorgen 29 december is een filiaal van de Primera aan de Zuidvliet in Maassluis overvallen. De overvaller gebruikte bij de overval een mes.

Diverse politiewagens hebben de in de omgeving gezocht naar de dader. Om de pakkans te vergroten heeft de politie een Burgernet-actie gestart. Deze is inmiddels beëindigd en er is nog niemand aangehouden.

De dader is een man van ongeveer 1.70 meter, heeft een normaal postuur en is in de begin 20. Hij droeg op het moment van de overval een donkergroene trui, een donkerblauwe trainingsbroek en zwarte laarzen. Ook had hij een iets roods om zijn pols. De dader droeg een blauw met wit gestreepte big shopper bij zich. Hij is gevlucht via de parkeerplaats aan de Anne de Vriesstraat.

Bij de overval raakte een vrouw gewond. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of Anoniem. via 0800-7000.