Lange files op dijk tussen Maassluis en Vlaardingen door afsluiting A20

Door de weekendafsluiting van de A20 waren er op de Maassluisedijk en Vlaardingsedijk lange files. Volgens de ANWB liep de vertraging op tot ongeveer een uur.

Er stond rond 16.00 uur een file van circa 4 kilometer.

Vrijdagavond 2 november van 21.00 uur tot maandagochtend 5 november 05.00 uur

Naast de snelweg tussen Kethelplein en Maassluis zijn ook de af- en toerit naar Vlaardingen (9), Vlaardingen-west (8), de afrit naar Maassluis (7), verzorgingsplaats en tankstation Rijskade afgesloten. De verbindingswegen A4 naar A20 Hoek van Holland zijn ook afgesloten. De verbindingsweg A4 richting Rotterdam is vrijdagnacht en zondagnacht afgesloten tussen 22.00 uur en 05.00 uur.

A20 vanaf Maassluis richting Rotterdam

Vrijdagavond 9 november van 21.00 uur tot maandagochtend 12 november 05.00 uur

Naast de snelweg tussen Maassluis en Kethelplein zijn ook de verzorgingsplaats en tankstation Aalkeet, toerit Maassluis (7) en de toe- en afrit van en naar Vlaardingen-West (8) afgesloten. Toerit Vlaardingen (9) is alleen in de nacht afgesloten tussen 21:00 en 07:00 uur.

Foto: Archief