Meerdere mishandelingen tijdens 39ste Furieade in Maassluis

Op vrijdagavond 5 oktober en zaterdagnacht 6 oktober werden er tijdens de Furieade meerdere personen mishandeld.

Op vrijdagavond werd rond 20:30 uur een jongen mishandeld door een groep jongens voor de Jumbo aan de Lange Boonestraat. Hij raakte niet zwaargewond.

Op zaterdagnacht werden twee jongens van 22 zwaar mishandeld. Dit gebeurde in de Veerstraat in Maassluis. De slachtoffers liepen met vrienden in de stad, toen er een woordenwisseling ontstond met een andere groep jeugd. Hierna brak er een gevecht uit tussen de jeugdigen.

Een slachtoffer liep een hersenschudding, een gekneusde schouder en schade in zijn gezicht op. Het andere slachtoffer zijn oogkas is aan de onderkant gebroken en zijn zenuwen en neusschot zijn zwaar beschadigd. Aldus de WOS

De politie heeft de zaken in onderzoek.