Parkeerverbod Rozenlaan vanwege bekerwedstrijd Excelsior Maassluis-PSV

21/09

Foto: Google Inc | Google Maps

Excelsior Maassluis voetbalt op woensdag 26 september 2018 tegen PSV. Vanwege de verwachte belangstelling voor deze bekerwedstrijd geldt er in de Rozenlaan een parkeerverbod. Van 15.00 tot 21.00 uur mag niet langs deze weg worden geparkeerd.

Het parkeerverbod is nodig om te zorgen voor een optimale doorstroming in de Rozenlaan. Vanwege de bekerwedstrijd is er extra verkeer en de hulpdiensten moeten deze weg zonder oponthoud kunnen gebruiken.

Doorlaatbewijs bewoners
De parkeerterreinen bij de Mimosastraat, Olympiahal en Lavendelstraat zijn 26 oktober alleen toegankelijk voor bewoners met een doorlaatbewijs. Alleen op vertoon van dit bewijs dat Excelsior Maassluis onder de buurtbewoners verspreidt, kunnen zij op deze terreinen parkeren.

Kom op de fiets
Bezoekers uit Maassluis worden verzocht zoveel mogelijk met de fiets naar de wedstrijd te komen. Hiervoor is op het terrein achter de sporthal extra ruimte voor het stallen van fietsen gereserveerd.

Parkeerplaatsen auto’s
Komt u toch met de auto dan kunt u op de volgende plaatsen parkeren:

aan het Kastanjedal. Op 26 september wordt het parkeerverbod voor het Kastanjedal van 15.00 tot 21.00 uur opgeheven. In- en uitritten moeten vrijgehouden worden zodat bewoners van het Kastanjedal zonder hinder hun woningen kunnen bereiken of verlaten.
op het parkeerterrein bij het Lentiz aan het Kastanjedal
op het parkeerterrein bij winkelcentrum Koningshoek
op het parkeerterrein bij Boekestijn in Maasland

Volg instructies op
De politie en de verkeersregelaars/evenementengeleiders doen er alles aan om er een geweldige voetbalavond van te maken, volg daarom hun instructies op.