Traumahelikopter voor medisch incident met kind en land tijdens voetbaltraining

Op dinsdag 30 augustus moesten de politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team uitrukken naar de Lijnbaan in Maassluis. Volgens een agent was er een 4 á 5 jarig kind ,die volgens een omstander een epilepsieaanval had kregen. In eerste instantie, was de traumahelikopter van Amsterdam opgeroepen, maar al snel werd de traumahelikopter van Rotterdam ter plaatse gestuurd. Een scooter rijder heeft het eerste MMT-lid naar het incident gebracht en de politie het 2e MMT-lid Het kind is onder begeleiding van de trauma- arts naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikoper landde op het voetbalveld van Excelsior Maassluis. Tijdens de landing waren er voetballers aan het sporten, deze stonden even raar te kijken toen er opeens een helikopter landde. Na een kortte tijd, werd de training weer hervat. Toen de politiebus de verpleegkundige kwam terug brengen, kregen deze een klein applaus van een paar voetballers. Het opstijgen trok veel bekijks.