Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek (update)

Op dinsdagmiddag 16 augustus heeft de politie, in samenwerking met de recherche en team paraatheid, een inval gedaan aan de Hyacinthstraat in Maassluis. Het team paraatheid kwam met een grote bus naar de locatie, had kogelwerende vesten aan en speciale helmen bij zich. De recherche is uren bezig geweest in het pand en hebben diverse plekken doorzocht. De politie was met 4 agenten op de achtergrond, mocht de verdachte ineens verschijnen, alles ter bescherming van de recherche. De agenten stonden op verschillende plekken in de straat. De politiewoordvoerder kon vanwege het onderzoek geen details doorgeven over de reden van de inval. Wanneer er informatie naar buiten gebracht wordt zullen we dit artikel updaten.112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek 112Maassluis | Tom |Speciaal team politie doet inval in Maassluis; recherche doet onderzoek