Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis

Op zaterdagmiddag 30-7 moesten de hulpdiensten uitrukken naar de Mesdaglaan in Maassluis. Er had een ongeval plaatsgevonden, waarbij een klein kind was aangereden door een automobilist. De gealarmeerd traumahelikopter landde op een veld aan de Willem Marislaan en de trauma-arts is door de politie naar het incident gebracht. Het kind is gecontroleerd en met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. Het opstijgen van de helikopter trok veel bekijks.112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis 112Maassluis | Tom |Traumahelikopter geland voor aangereden kind in Maassluis