Nieuwe voertuigen voor de handhaving in Maassluis

Handhaving en toezicht reed in twee diesel VW-transporters van zeven en twaalf jaar oud.

Bij de gemeente stonden nog twee Peugeots uit de boedel van Dukdalf. De Peugeots zijn uit 2010 en hebben circa 60.000 km op de teller. Ze zijn zuiniger en schoner dan de oude voertuigen, dit scheelt ook in de Wegenbelasting; bij elkaar jaarlijkse besparing van 4000 euro.

Eind vorig jaar is er nieuwe landelijke striping voor BOA-voertuigen geïntroduceerd om meer uniformiteit te krijgen. Na het landelijke uniform krijgen alle voertuigen ook dezelfde uitstraling. Door de twee Peugeots heeft Maassluis nu naast het landelijke uniform ook voertuigen met de landelijke uniforme uitstraling.Foto: PR/ gemeente MaassluisFoto: PR/ gemeente MaassluisFoto: PR/ gemeente MaassluisFoto: PR/ gemeente Maassluis