Disclaimer

112 Maassluis, verleent u hierbij toegang tot http://www.112maassluis.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden. 112 Maassluis behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij 112 Maassluis. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 112 Maassluis, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Beperkte aansprakelijkheid

112 Maassluis spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van 112 Maassluis.

Geen overheidsinstantie

112 Maassluis is een nieuwssite op het gebied calamiteiten in en om Maassluis. Wij zijn geen overheidsinstantie en/of hulpdienst. Informeer bij calamiteiten altijd de juiste hulpdienst.

Gesprekken

Alle gesprekken die worden gevoerd met fotografen of redacteuren van 112 Maassluis kunnen worden opgenomen en/of opgeslagen. Deze bestanden kunnen worden gedeeld met onder andere overheidsinstanties. Dit gebeurd echter alleen wanneer hier om gevraagd wordt of wanneer er sprake is van bedreiging of een ander strafbaar feit.

Media

Wanneer 112 Maassluis een licentie verstrekt voor het gebruik van haar beeldmaterialen, kan deze op ieder moment worden ingetrokken. Deze regeling geldt alleen voor particulieren nieuwswebsite’s, derden en andere internetwebsite’s , dus niet voor klanten en/of opdrachtgevers van 112 Maassluis. Wanneer voor het beeldmateriaal betaald is, geldt deze regeling ook niet. De particulier krijgt ruim van tevoren bericht over het beeldmateriaal dat verwijdert moet worden. Wanneer een foto wordt aangekocht mag deze één keer gebruikt worden. Hergebruik is niet toegestaan, tenzij anders is aangegeven of afgesproken.

Media insturen

Bij het versturen van mediamaterialen zoals foto en video naar 112 Maassluis moet er met een aantal zaken rekening gehouden worden. U, de gene die de foto instuurt, moet de rechthebbende en/of eigenaar zijn van de mediamaterialen. Ook geeft u 112 Maassluis toestemming om deze foto volledig rechten- en kostenvrij te publiceren op www.112maassluis.nl en al haar (sociale) content. Alle kosten die worden gemaakt door verkeerd aangeboden mediamateriaal, kunnen op u worden verhaald.

 

Tips banner

Landelijk nieuws

Jongen rijdt zonder rijbewijs en veroorzaakt ongeval

Een jonge jongen reed vanavond met vrienden op de scooter toen hij werd afgeleid en op een auto botste. Het ongeval vond iets voor half 10 plaats op de Asselsestraat in Apeldoorn. Volgens de bestuurster van de auto, kwam de jongen op de verkeerde helft van de rijbaan en botste tegen de auto. De jongen kwam samen met zijn bij rijdster ten val. De jongen kwam met de schrik vrij maar het meisje achterop, raakte gewond aan haar been en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto liep door de aanrijding een lekke band op, een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. Toen de politie de gegevens van de jongen controleerde bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs, ook bleek bij een blaastest dat de jongen alcohol had genuttigd. De jongen heeft in ieder geval een probleem. De jongen krijgt in ieder geval een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs. Foto: Luciano de Graaf

Lees verder...
Veel schade na aanrijding tussen vrachtwagen en personenauto op A20 bij Maasland

Op dinsdagmiddag 14 augustus heeft er op de A20 ter hoogte van Maassluis en Maasland een ongeval tussen een vrachtwagen en personenauto plaatsgevonden. Door de aanrijding liep een en Mitsubishi veel schade aan de achterzijde op. Ook lag er veel glas en plastic van de auto en vrachtwagen op de rijbaan. De rechterrijstrook richting Rotterdam was tot hectometerpaal 17.6 afgesloten. Het ongeval gebeurde tussen hectometerpaal 17.2 en 17.4 rechts. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Lees verder...
Autobrandje op parkeerplaats in Apeldoorn

De brandweer is dinsdagmiddag rond kwart voor twee gealarmeerd voor een auto brand aan de Dubbelbeek in Apeldoorn Zuid. Ter plaatse troffen de brandweerlieden een 'rokende'auto aan. Door snel optreden van de brandweer is de schade beperkt gebleven tot aan de motorkap. De eigenaar van de auto wordt door de politie op te hoogte gebracht. De auto zou vermoedelijk door de hitte in brand zijn gevlogen. De brandende delen zijn door de brandweer verwijdert en afgeblust. Foto: Luciano de Graaf

Lees verder...
Forse schade na aanrijding op de Zutphensestraat

Een enorme ravage als gevolg van een aanrijding op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Dinsdagochtend ging het ter hoogte van de oprit van de snelweg A1 mis, meerdere voertuigen kwamen daar met elkaar in botsing. Door de aanrijding werd de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Onbekend is of er gewonden zijn gevallen. Een berger heeft de voertuigen afgesleept. Wat de oorzaak is van de aanrijding is niet bekend. Foto: Luciano de Graaf

Lees verder...
Vrouw gewond bij frontale botsing in Apeldoorn

Bij een frontale botsing op de Gentiaanstraat in Apeldoorn is maandag aan het eind van de middag een vrouw gewond geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit. De brandweer heeft een deur geforceerd om bij het slachtoffer te komen. Deze is na de bevrijding overgebracht naar het ziekenhuis. De overige inzettenden en bestuurdster van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het ongeval trok veel bekijks. Een berger gaat beide voertuigen afslepen. Foto: Luciano de Graaf Fotografie

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws