blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Caravanbrand slaat over naar woning aan Zeemandreef in Maassluis


Op zondagmorgen 15 april moest de Maassluise brandweer om 02.05 uur uitrukken voor een melding van een brand aan de Zeemandreef in Maassluis. Vlak naast een huis stond een caravan volledig in brand. Door de caravanbrand vloog ook een klein deel van de woning in brand.

De brandweer begon direct na aankomst met de bluswerkzaamheden en schaalde op naar het sein 'middel brand'. Om 02:46 uur werd de brand opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De opschalingen werden gedaan, omdat de brand mogelijk verder zou uitbreiden. Aldus een woordvoerder van de veiligheidsregio.

In de woning zelf is geen brand geweest, zo laat de veiligheidsregio weten. Wel heeft er op en onder het dak brand gewoed. Een hoogwerker van de brandweer Naaldwijk werd ingezet voor de brandbestrijding op het dak.

Tijdens de inzet raakte een brandweer man gewond. Hij is nagekeken in de ambulance.


Bekijk de video hier.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws