blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Mercedes rijdt door hek en komt tot stilstand voor woning Wethouder PVDA


Op vrijdagavond 13 april moesten de hulpdiensten uitrukken naar de Laan 1940-1945 in Maassluis. Aldaar was een witte Mercedes door onbekende reden van de weg geraakt, heeft een hek geramd en deze meegesleept tot de wagen stil kwam te staan op een weg die parallel liep. Ook raakte de Mercedes een lantaarnpaal.

De ambulancedienst heeft een aantal mensen nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Op de Koningin Wilhelminalaan, de weg waar de auto tot stilstand kwam, was een grote ravage. Het ongeluk gebeurde allemaal voor de deur van PVDA Wethouder Arnold Keijzer.

De takeldienst heeft de auto meegenomen. In totaal zaten drie mensen in de auto toen het ongeluk gebeurde.


Bekijk hier de video

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws