blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brandweer Maassluis op zoek naar nieuwe vrijwilligers


De Maassluise brandweer is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Momenteel zijn er voldoende vrijwilligers die ’s avond en ’s nachts beschikbaar zijn, maar overdag begint de bezetting te dun te worden. De brandweer Maassluis is dan ook op zoek naar mensen die zeker ook overdag een deel van hun tijd beschikbaar zijn om, als dat nodig is, te kunnen uitrukken bij de calamiteiten.

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn niet op de kazerne aanwezig maar, gewoon thuis of aan het werk. Als de pieper gaat, gaan zij snel naar de brandweerkazerne, kleden zich daar razendsnel om en gaan met de brandweerwagen naar de plek toe waar hun hulp nodig is.

De brandweerlieden van Maassluis zoeken mensen die minimaal 2 werkdagen (of delen daarvan) per week in Maassluis beschikbaar zijn.

informatiebijeenkomsten

Wilt u meer weten wat dit allemaal betekent, dan bent u welkom op één van de informatiebijeenkomsten op de brandweerkazerne:

Woensdagavond 11 april om 19.30 uur
Zaterdagochtend 14 april om 10.00 uur
Zaterdagmiddag 14 april om 14.00 uur


Tijdens deze bijeenkomst wordt u uitgebreid geïnformeerd over het mooie brandweervak en wat er van een vrijwilliger wordt verwacht. Uiteraard wordt ook het materiaal getoond waar wij het werk mee wordt gedaan. En u kunt al uw vragen stellen!

De bijeenkomsten worden gehouden in de brandweerkazerne van Maassluis aan de Elektraweg 3 in Maassluis

U kunt zich voor een van deze bijeenkomst aanmelden door een mailtje te sturen met uw naam naar:

wervingmaassluis@vr-rr.nl

Brandweer Maassluis

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws