blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Man gepeperd en met geweld aangehouden tijdens ongeval; agent lichtgewond


Op dinsdagavond 3 april werd een man aangehouden omdat hij tijdens een ongeval niet wilde luisteren. Hij wilde persé rechtdoor rijden, omdat daar zijn huis zou zijn. Dit kon niet omdat er een ongeval was gebeurd, waarbij meerdere vrouwen vast zaten in een auto. Deze werden door de brandweer bevrijd.

De man beledigde de agenten en handhavers. Voor dit feit werd hij aangehouden. De man wilde niet meewerken en gaf vezet tegen de agenten. Een agent besloot de man te pepperen

Aan de andere kant werd de bijrijder tegen de grond gewerkt door twee handhavers. Omdat er maar vier bevoegd ambtenaren waren, zijn twee burgers de agenten te hulp geschoten. Zij belden 112 en zijn beiden op een verdachte gaan zitten.

De man, die is gepeperd, is aangehouden voor belediging. De andere man mocht zijn weg vervolgen na een stevig gesprek.

Politiewagens uit de omgeving versnelde zich toe, omdat de agenten en handhavers in gevecht waren. Een agent raakte lichtgewond aan zijn pols en is nagekeken door de ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bekijk hier de video

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws