blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Bouwvakker gewond op 10 etage na ruzie; hoogtereddingsteam ingezet


Op maandagmiddag 19 maart moesten de politie, brandweer en ambulancezorg uitrukken naar een bouwplaats aan de Santplaet in Maassluis. Daar hadden drie mannen ruzie gekregen op de tiende etage van een flat in aanbouw.

Twee bouwvakkers sloegen een andere bouwvakker neer, wat leidde tot onder andere een een gebroken been. Dat meldt de politie. Omdat de man om tien hoog lag, heeft een hoogtereddingsteam van de brandweer de man naar beneden gehaald. Hier werd onder andere een hijskraan op locatie voor gebruikt.

Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. De andere twee bouwvakkers zijn aangehouden door de politie. Wat de aanleiding voor de ruzie was, is nog niet bekend.Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws