blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Diverse spandoeken VVD vernield en gestolen in Maassluis en Maasland


Afgelopen weken zijn in Maassluis en Midden-Delfland meerde spandoeken van onder andere de VVD vernield. De VVD schrijft op hun website: "Een aantal doeken is gestolen en een aantal is vernield: de doeken zijn beklad en bij een aantal doeken is het VVD-logo met messen bewerkt.". De partij gaat aangifte doen bij de politie.

"Hier gaat iemand duidelijk over de schreef. Wij zullen daarom aangifte doen en de vernieler(s) laten aanpakken. Omdat dit gedrag helaas toeneemt (en niet alleen tegen de VVD), zullen wij blijven vechten voor strengere straffen en uitbreiding van Toezicht en handhaving.", aldus de VVD Maassluis op hun website.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws