blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Horecacontrole in Maassluis


Maassluis - Afgelopen week heeft er een integrale horecacontrole plaatsgevonden. Tijdens de controle was er een samenwerkingsverband tussen; politie, NVWA, Stedin, brandweer, Stroomopwaarts, Belastingdienst en de DCMR.

Er werd uitgebreid gecontroleerd op alle regelgeving. Opvallend waren de grote verschillen, vooral in hygiëne. Er zijn een aantal bedrijven met waarschuwingen en boetes. Eén bedrijf kreeg zelfs voor de derde keer een boete in twee jaar tijd. Dit bedrijf zal de komende tijd onder verscherpte toezicht komen te staan.

Welke bedrijven waarschuwingen en/of boetes hebben gehad is niet bekendgemaakt. Gelukkig waren er bij een hoop horeca ondernemers de zaken wel goed in orde.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws