blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Man rijdt in op handhaver na negeren van een stopteken in Maassluis


Een man is op vrijdagmiddag 23 februari ingereden op een handhaver van Team Handhaving en Toezicht Maassluis. De man kwam vanaf de Industrieweg in de richting van de Laan 1940-1945 gereden.  Hier kreeg de man een stopteken van een handhaver, tevens bevoegd verkeersregelaar, maar deze negeerde hij.

De man reed over het fietspad en de voet van de handhaver heen. De man is daarna aangehouden door de handhaver.

De politie was snel met meerdere wagens met spoed ter plaatse. Er is besloten de man niet aan te houden en mee te nemen, maar om een aantal bekeuringen te schrijven. Dit is gedaan, omdat er een te grote drukte is (was) in Maassluis.

De handhaver raakte nauwelijks gewond.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws