blogname

112
maassluis.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Burgemeester Haan: aantal misdrijven in Maassluis flink gedaald


Het aantal misdrijven in Maassluis is ten opzichte van vorig jaar en ten opzichte van 2015 flink gedaald. Tot nog toe zijn er dit jaar 1.356 misdrijven gepleegd in Maassluis, vorig jaar waren dat 1.643 misdrijven. Dit liet burgemeester Edo Haan weten tijdens de raadsvergadering op donderdagavond.

De PVDA en het CDA hadden vragen gesteld over de criminaliteit in Maassluis aan de burgemeester. Deze vragen waren na aanleiding van een nieuwsartikel. Hierin werd vermeld dat het aantal misdrijven zou zijn gestegen. Maar burgemeester Haan spreekt dit tegen en zegt dat er hiervoor cijfers van juni zijn gebruikt, zo schrijft de WOS. In maart 2018 komt er een nieuwe bestuursrapportage beschikbaar, met de cijfers omtrent misdrijven van heel 2017.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws